sábado, 16 de julio de 2011

Aquest any 2009 Tot Vi Vins i Caves arriba al seu 25è aniversari. Tot i la seva llarga trajectoria, Tot vi també s’adapta als temps moderns, és per això, que aquest any estrena la nova botiga virtual: totvi.com.

www.TOTVI.com | Venda Directa de VINS i CAVES. FORMATGES La Serra del Tormo. Vins Celler Sabate. Olis Plantadeta del Priorat. Caves Mas Tinell. Caves Recaredo. Caves Loxarel. Caves Llopart. Caves Rosmas. Caves Gramona. Caves Carles Andreu. Caves Juve & Camps. Caves Raventos i Blanc. Caves Olivella Bonet. T.+34.977.316.135 .


Aquest any 2009 Tot Vi Vins i Caves arriba al seu 25è aniversari. Tot i la seva llarga trajectoria, Tot vi també s’adapta als temps moderns, és per això, que aquest any estrena la nova botiga virtual: totvi.com. Els inicis d’aquesta botiga es remunten a l’any 1985, quan els responsables de Celler Sabaté, situat a la Vilella Baixa dins de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat, van decidir obrir un establiment a Reus. La història d’aquest celler és la seva garantia, doncs, des de el 1910 es dedica a la producció de vi, olis i olives en les seves propies terres. Gràcies a la relació directa entre Tot vi i Celler Sabaté, Tot vi s’assegura que els millors productes del camp arribin a les prestatgeries de l’establiment, sense cap intermediari i amb la millor qualitat possible. Tot vi és una empresa totalment familiar i petita que començava modestament venent vi a doll. Actualment amb 25 anys d’història a l’esquena compta amb més de 200 referències de vins i caves i un gran assortit de olis, olives, vinagres i fruits secs. L’experiència i saber fer la situa com una botiga de referència per als amants del vi.

Les noves generacions han agafat les regnes de la botiga i han vist necessària la incorporació de la botiga al món digital. Totvi.com neix com a complement de la botiga de Reus, per facilitar la feina d’aquells clients que utilitzen Internet per a fer tasques de la seva vida diària, com pot ser comprar, i alhora per a oferir els nostres productes a clients d’arreu de Catalunya i de la resta de l’Estat.
D’aquesta manera l’internauta podrà trobar des de una selecció dels millors vins del Priorat fins a productes artesans com són l’oli i els fruits secs. La filosofia de l’empresa tan a la botiga física com a la virtual és la mateixa: aconseguir la proximitat amb el client per poder oferir-li un bon tracte i ajustar-nos a la seva necessitat, partint de la base que tots els nostres productes són d’alta qualitat. C/ Roger de Belfort nº 39 - Tel: 977 316 135 - Mail: totvi@totvi.com - 43202 Reus (Tarragona) Horario: 9:00 - 13:30

No hay comentarios:

Publicar un comentario