martes, 5 de octubre de 2010

Paellas populares y paellas gigantes para eventos y celebraciones en toda España y europa, somos especialistas en las mejroes paellas gigantes para grupos

mobil: mom's paellaImage by ANOXLOU via FlickrCarcaixent està immersa dins les seus festes majors i patronals, i una festa que enguany està d’aniversari és el Concurs Local de Paelles que celebra els 50 anys d’història. Per commemorar esta edició especial, la comissió organitzadora formada per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament i la Federació d’Associacions de Veïns de Carcaixent han preparat un seguit d’actes que inclouen novetats com son la realització del concurs la vesprada nit del dilluns 11 d’octubre.
L’acte començarà a les 19:00 hores en les immediacions del Parc Navarro Daràs amb l’encesa del foc de les 175 paelles participants. Abans, de 17:00 a 19:00 h. al pati de l'Escoleta Infantil Municipal, es repartiran els ingredients i la beguda que facilita l’organització gràcies als patrocinadors de l’acte.
Els interessats en participar en aquest concurs sols han d’inscriure’s abans del dimecres 6 d’octubre en les associacions de veïns i comerços de la ciutat, o bé per Internet entrant dins la web www.lesbarraques.com/paelles.http://www.youtube.com/watch?v=sLrEhl_hPLU
Per incentivar la participació s’han destinat 5 premis repartits en tres categories: 3 premis per a paelles majors, 1 premi Paella Jove Ral•li i 1 premi a la millor paella decorada. L’entrega de premis serà al voltant de les 22:30 a l’escenari ubicat en el Parc Navarro Daràs. Tot seguit, i per arrodonir la festa, gaudirem de l’actuació de l’orquestra La Pato Danields.

No hay comentarios:

Publicar un comentario